УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на избраните машини е 100% и се извършва по банков път.

ВАЖНО! До момента на получаване на потвърждение за извършено плащане от банката, машините остават достъпни за други клиенти!  

Съхраняваме закупените машини 31 дни безплатно, след което начисляваме такса за наем.

Машините, които не са взети повече от 3 /три/ месеца след постъпило плащане, се таксуват с такса, равна на 50% от цената на машината. Ако този период надвишава 6 /шест/ месеца, таксата е равна на 100%.

Нашите банкови данни за извършване на плащането на избраните от Вас машини, можете да получите, като се свържете с нашия екип по телефона или електронната поща.

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Нашето дружество не извършва доставка на закупените машини. Доставката се извършва с куриерска фирма или превозвач посочен от клиента. Разходите по доставката ще бъдат фактурирани от фирмата превозвач.

 

ТРАНСПОРТ

Само автомати, които са платени 100%, могат да бъдат натоварени от нашия склад.

По време на товарене на закупените машини, Вие или превозвача ще получите пълно съдействие от наша страна, но си запазваме правото да откажем товарене поради проблеми, свързани с техническите характеристики на превозното средство или приключило работно време.


ОТГОВОРНОСТ НА КУПУВАЧА

Купувачът отговаря за действията си свързани с употребата на нашата интернет страница и използването на потребителско име и парола. Единственото изключение е, когато трето лице се възползва от Вашите лични данни без Ваше позволение. Ако имате такова подозрение, моля да се свържете незабавно с нашия екип.

 

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата лична информация ще бъде обработена и опазена с най-голяма грижа. Нашето дружество поема отговорността да не предава или продава личната Ви информация на никоя трета страна без Вашето изрично съгласие.